FijN
   yoga     massage   retraites

KINDERMASSAGE

De kindermassage is bedoeld voor kinderen van 5 tot 12 jaar.  Kinderen hebben het tegenwoordig druk, er wordt veel van ze verwacht. Er zijn veel prikkels en ook de eigen ontwikkeling gaat snel. Hierdoor kunnen onrust, spanning, angsten, slapeloosheid en gedragsveranderingen ontstaan. Door kindermassage wordt de lichamelijke, geestelijke en emotionele balans hersteld. Gezond aanraken zorgt ervoor dat het stofje oxytocine vrij komt in de hersenen. Dit hormoon is de tegenhanger van het stress hormoon adrenaline. Het ontspant!

De kindermassage richt zich op het af laten vloeien van spanningen in het lichaam en heeft zijn oorsprong in de Indiase cultuur. De techniek  verschilt met die van de ontspanningsmassage voor volwassenen en is helemaal op het kind afgestemd.

Je kind laten masseren door een ander kan heel spannend zijn. Er gebeurt niets wat uw kind (of u) niet wilt! Hoewel dit een massage is waarbij een olie wordt gebruikt, kan er ook door de kleding heen gemasseerd worden, of zelfs in een speciale doek (rebozo-techniek).

De verzorger of ouder is ALTIJD bij de massage aanwezig.

Om uw kind beter te leren kennen en tevens de massage aan te kunnen passen, is er altijd een klein praatje met jou en je kind vooraf.


WORKSHOP KINDERMASSAGE

Jij kent je kind het beste! Na deze workshop waarin je zelf je kind leert te masseren, kun je thuis zelf aan de slag. 

AFSPRAAK MAKEN / PRIJZEN / LOCATIE

Kindermassage  60 minuten / 40,- euro 

Workshop kindermassage (zelf je kind leren masseren)   60 minuten/ 50,- euro. Dit kan ook met twee ouder&kind koppels per keer.

Talmalaan 21, Zeist